Halaman Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Pendaftaran   FAQ   Berita Terkini   Hubungi Admin 
 

ID Penaja : SABRI365h
Nama : Subri b ahmad
No Hp : 0123485650
Email : Dreamwork365h@gmail.com
Jumlah Ahli : 948
Ahli VIP : 506
Pelawat Online : 2
Jumlah Lawatan : 88606
Username :
Password :
Lupa password

Admin
Tel/SMS :
010-5465446
email : manager80network@gmail.com

mahbm216 ( 118 )
Harimauberantai ( 108 )
duitplus ( 62 )
admin80anda ( 45 )
admin ( 44 )
Bigboss ( 31 )
Najah ( 30 )
80ARIFFIN80 ( 23 )
Admindaftar ( 19 )
Teguh80 ( 19 )
Admindaftar01 ( 18 )
offer ( 17 )
MaiAura ( 13 )
Pompuankayo ( 12 )
Edruce ( 10 )

 SYUKRI BIN AHMAD :: Thu,22,Oct,2020

 Nur Fasihah Huda Bt Abdul Halim :: Sun,18,Oct,2020

 Norzihan binti Harun :: Fri,16,Oct,2020

 Zanariah :: Fri,18,Sep,2020

 Abdul Munir :: Mon,24,Aug,2020

 Sabri ahmad :: Wed,12,Aug,2020

 Umi Kalsum Binti Ithnin :: Sun,09,Aug,2020

 Zanariah :: Thu,30,Jul,2020

 Aali :: Thu,30,Jul,2020

 mohd fadzlee :: Mon,27,Jul,2020

 Nabihah binti abdol aziz :: Sat,25,Jul,2020

 Zaruki Bin Mamat :: Fri,10,Jul,2020

 DAYANA RANIA :: Tue,07,Jul,2020

 Nor’aini binti Awang :: Sun,05,Jul,2020

 Faidul Rahhim bin safian :: Sat,04,Jul,2020

 Fatimah Binti Musa :: Fri,03,Jul,2020

 Mohamad Zamri Bin Othman :: Thu,02,Jul,2020

 Shahrul Eddlin bin Mohd Mashuri :: Thu,02,Jul,2020

 Zulkiple bin Aziz :: Wed,01,Jul,2020

 Zulkiple bin Aziz :: Wed,01,Jul,2020
:: Wed,05,Feb,2020 ::
Poster -

:: Wed,05,Feb,2020 ::
Sebulan Lebih RM6000 -

:: Wed,05,Feb,2020 ::
Daftar Percuma Pun Buat Duit -

Update Terkini EightyNetwork.com Februari 2020

1 - Sekarang Ahli daftar Percuma dah boleh start promote link affiliate produk ahli EightyNetwork utk buat side income. 
Daftar di https://80network.onpay.my/affiliate/

Buat duit tanpa modal. Produk yang disediakan berkomisen tinggi. Ada yang offer komisen hingga 100%. Daftar dan promote sekarang..!!

:: Mon,30,Dec,2019 ::
Tak Upgrade RUGI -

Makluman : Sila UPGRADE LEVEL segera.!! Jika anda tidak Upgrade RM80. Anda promote link, pendaftaran baru akan masuk ke upline yg aktif.

Jika anda tak Upgrade RM300, bonus Upgrade RM300 dari downline juga akan skip anda. Upline anda yg dah Upgrade RM300 yang dapat. Anda melepas..!!

:: Sun,15,Dec,2019 ::
Sahkan Pembayaran -

Setiap kali anda membuat Upgrade. Ada dipaparkan no akaun bank penerima. DAN juga no telefon. Sila wasap/call no upline tersebut untuk mempercepatkan pengaktifan. Sebarang masalah hubungi Administrator di wasap 0107781081

 
 
FAQ - Soalan Lazim
 

Betul ke boleh dapat RM375,000 dengan modal RM80 sahaja?
» EightyNetwork adalah konsep bisnes affiliate yang menggabungkan bonus gandaan dengan kiraan matriks. Ianya sejenis bisnes yg mengabungkan teknik leverage dan networking. Anda boleh nilai sendiri teori matematik yang kami tunjukkan dalam ruangan ahli. Program EightyNetwork diolah oleh Internet Marketer dan kaki networking yang berpengalaman. Jika anda meletakkan usaha yang minima pun, kami yakin anda berpotensi mencapai pendapatan 6 angka dengan cepat. Ramai yang inginkan pendapatan lebih. Konsep Hybrid Affiliate EightyNetwork adalah jawapan bagi masalah kewangan anda. Gabungan konsep ini direka sedemikian rupa demi untuk melahirkan lebih ramai Super Affiliate EightyNetwork yang berilmu online bisnes serta berpendapatan 6 angka.

Bagaimana cara untuk join EightyNetwork?
» Anda boleh mendaftar PERCUMA. Untuk menjadi ahli aktif yang layak terima bonus Affiliate dan Super Affiliate sehingga 6 angka, anda hanya perlu dapatkan produk dan servis EightyNetwork yang paling rendah berharga RM80. Dengan sekali pembelian, anda dah dinaik taraf menjadi Affiliate EightyNetwork.com

Siapa yang boleh join program EightyNetwork.com?
» Sesiapa saja yang mempunyai akaun bank boleh menyertai program EightyNetwork.com. Namun kami sangat menggalakkan usahawan dan part timer yg menjual barang secara online untuk mengambil peluang atas platform yg kami dah sediakan.

Adakah program EightyNetwork ini SKIM PELABURAN?
» Eightynetwork.com bukan program penipu, scam atau skim labu peram ala Pak Man Telo atau skim pelaburan bayar roi dan riba hari itu dan kemudian lesap entah ke mana Tapi eightynetwork.com adalah perniagaan online sebenar berkonsep Affiliate dan sebagai ganjaran, ahli yang join dapat pelajari ilmu IT dan pemasaran internet secara online. Kami mempunyai produk yang mana akan membantu usahawan dan bakal-bakal usahawan untuk ada kedai online sendiri. Namun segalanya bergantung pada usaha setiap individu. Kami dah adakan platform yang mudah. Cuma perlukan usaha yang minima dari anda

Apa Yang Saya Dapat Bila Upgrade RM80 ? - JAWAPAN NO 1
» 1- Dapat produk utama EightyNetwork iaitu video setup bisnes online dan servis membina landing page -Website. Biasa diajar dalam seminar atau bengkel internet marketing bernilai sekitar harga RM2000. Isi kandungan video seperti membina website sendiri, cipta produk sendiri, bisnes tanpa modal, dan bina empayar biz online produk sendiri. Dengan serendah Rm80, anda juga dapat satu landing page untuk affiliatekan produk anda.

Apa Yang Saya Dapat Bila Upgrade RM80 ? - JAWAPAN NO 2
» 2- Automatik jadi affiliate pada program EightyNetwork sendiri, komisen RM80 - RM300 setiap jualan. Hanya kongsikan link url. Sehari 10 join dari link url anda, gaji RM800 sehari. Kaedah promosi sangat mudah, anda hanya tunjukkan landing page atau website anda kepada para usahawan. Teknik menggunakan affiliate ataupun website merupakan langkah wajib untuk mereka yang nak bisnes online. Anda yang dah ada website tunjukkan sebagai contoh dan testimoni. Rakan anda pasti mahu juga ada landing page dan website utk produk mereka.

Apa Yang Saya Dapat Bila Upgrade RM80 ? - JAWAPAN NO 3
» 3- DAPAT 1 LANDING PAGE untuk produk anda. Boleh letak 1 produk sendiri utk dijualkan oleh ahli. Dalam program affiliate. Semua ahli percuma atau berbayar boleh jadi askar affiliate anda. Mempromosi produk anda. Anda jadi bos. Tools disediakan oleh team EightyNetwork.

Apa Yang Saya Dapat Bila Upgrade RM80 ? - JAWAPAN NO 4
» 4 - Bonus potensi sampai RM375k selepas 5 jualan personal. Guna sistem bonus matrix 5x2x2. Yang ni automatik jalan bila setiap ahli rekrut 5 usahawan EightyNetwork. YA, KERJA SEKALI DAPATKAN 5 JUALAN, automatik network jalan sampai anda dapat income RM375,000

Apa Yang Saya Dapat Bila Upgrade RM80 ? - JAWAPAN NO 5
» 5 - Cabutan bertuah bulanan dan tahunan berupa handphone, laptop, barangan elektrik, percutian, motorsikal, kereta. Siapa tau tuah anda? ---------------------------------------------------------------------------- Wow.. Dapat semua diatas bila anda upgrade jadi ahli aktif. Buat sumbangan pada 1 orang usahawan. Modal RM80 sekali saja. Syarikat EightyNetwork tak ambil apa2 dari RM80 tu. Makanya anda boleh anggap program EightyNetwork ini sebagai bisnes anda sendiri. Anda usahakan, duit semua anda punya.. All the best..

Halaman 1NEXT





 
     
 
PERHATIAN : Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
EightyNetwork.com © 2019